Het PleegTheater heeft bestaande shows die zijn toegespitst op communicatie in de zorg. Met krachtige en doelgerichte communicatie, valt of staat de dynamiek van een bedrijfscultuur. De shows typeren zich door theatraliteit, dynamiek en humor.

Thema’s zoals (mis) communicatie, omgaan en openstaan voor verandering, bewustzijn van individuele (kern)kwaliteiten worden in de shows op diverse manieren vormgegeven.

Een investering in een show van het PleegTheater is een beleving en een bewustwording van wat communicatie met mensen doet. Een cabaret op maat van het PleegTheater is een avontuur en een investering in de toekomst van uw organisatie.

BESTAANDE SHOWS ZIJN:

COMMUNICATIETRAINING
VOGUE
MAAK VAN ELKE ONTMOETING EEN AVONTUUR
GOSPELSHOW SHOES

 

COMMUNICATIETRAINING HET GAAT GOED, MAAR HET KAN ALTIJD BETER

Deze theatervoorstelling is opgebouwd vanuit communicatie elementen zoals: regels, samenwerking, luisteren, onderscheid tussen proces/productmatig denken, feedback, verbaal/ non-verbaal gedrag. Het begrip (dis)communicatie wordt onder de loep genomen met als voorwaarde dat er ruimte voor interactie met het publiek is. Het PleegTheater gebruikt rolfiguren die de kern van een probleem op een humorvolle manier weten te raken en bespreekbaar durven te maken.

Duur show: 60 min. waarvan 20 min. interactief spel in het publiek + 40 minuten show.
Aantal spelers: 2 actrices, + 1 technicus*.
Benodigdheden: podium 4×4 meter, theaterbelichting*, CD speler, 1 microfoon.

VOGUE

Iedere werknemer heeft unieke kwaliteiten. Deze kernkwaliteiten vormen de rode draad voor deze dynamische modeshow. Bewustwording van en communicatie over aanwezigheid van kwaliteiten beïnvloeden de bedrijfscultuur altijd positief.

Deze show, bestaande uit herkenbare types, leent zich bij uitstek voor dienstverlenende organisaties. Wanneer men beleidsmatig diepgaandere cultuuromslag(en) ten doel heeft, geldt er een intensiever voorbereidingstraject.

Aantal spelers: De show wordt uitgevoerd door 3 spelers, 1 muzikant, 1 technicus* + 1 roadie*.
Benodigdheden: Podium: 5 – 6 meter breed  + bij voorkeur uitloop tot een catwalk.
Zanginstallatie* + lichtinstallatie*.

EEN FLIRT MET ZUSTER LICHTBAK!

MAAK VAN ELKE ONTMOETING EEN AVONTUUR, is het motto van de flirtmanagementcursus gegeven door zuster Lichtbak en Tedd in ut Lood. Het aspect contact maken wordt op ludieke wijze onder de loep genomen.

Het amusement ligt voornamelijk in zuster Lichtbaks flirt met de alledaags realiteit van het bestaan. Het cabaret is opgebouwd vanuit de basis principes van het NLP (maken van rapport, gedragsmatige feedbackcoaching) en wordt afgewisseld met zang, muziek en spel.

Duur show: 70-90 min. waarvan 20 min. interactief spel met het publiek + 50/70 min. show.
Aantal spelers: 2 actrices, + 2 zangeressen, + 1 muzikant, + 1 technicus*.
Benodigdheden: podium 5 x 5 meter,  zanginstallatie*, theaterbelichting*.

 

 

GOSPELSHOW SHOES

Een swingende, 4-stemmig uitgevoerde, muziektheatervoorstelling.

De kracht van deze voorstelling ligt in de verbinding tussen het muziekgenre gospel,  met interactief theater. Aangeleverde specifieke bedrijfsthema’s worden op aanvraag, theatraal verwerkt in de show.

Duur show: 60 min. waarvan 20 min. interactief spel in publiek + 40 min. show.
Aantal spelers: 3 zangeressen, + 1 actrice/zangeres
Benodigdheden: podium 5-6 meter,  + zanginstallatie*, theaterbelichting*.

* Het PleegTheater heeft een uitstekende licht en geluidsinstallatie te huur voor een schappelijke prijs, ook kunnen wij een technicus en roadie voor u inhuren.