Hier volgt een beschrijving van enkele rolfiguren

JA ZUSTER, NEE ZUSTER

Zuster Fuchsia en Buurman Bordjevol laten zich regelmatig als VIPS door het PleegTheater contracteren. Deze act is makkelijk inhuurbaar per dagdeel en leent zich vanwege het luchtige, herkenbare karakter, goed voor PR activiteiten,  afscheids- en openingsrecepties.

 

 

 

 

 

 

 

ZUSTER LICHTBAK

(vroeger was zij stewardess)

Zij stortte zich volledig op de piloten! Maar met het hoofd in de wolken, is zij daar volledig op gecrashed. Eenmaal uit haar luchtzak gekropen, is zij geland in haar kernkwaliteit: klantvriendelijkheid. Zij projecteert deze kwaliteit graag op artsen. Dus nu is zij regelmatig met haar trolley op medische congressen of symposia te vinden. Wilt u haar boeken als zonnetje op uw afdeling? Of als uw persoonlijke ladyspeaker? Ready for take off!!!

 

 

 

 

 

 

Bij de firma TEDD IN UT LOOD verdien je geen droog brood!

Uitzendburo voor kansarme mensen met een specialisatie in de burnouts. Tedd is directeur en heeft vroeger een managementcursus bij het LOI gedaan. Ze moest halverwege stoppen ! Tedd is een straatvechter en weet de grenzen niet alleen te bewaken, maar durft ze ook te stellen binnen uw congres of bedrijfsfeest. Grif geeft ze toe, dat ook bij haar soms de grenzen gesteld dienen te worden. Een mens blijft een mens.

 

 

 

BARONES VAN BOVENSTE TOT BUITENSTE BEEST QUADRANT

De Barones is ervaringsdeskundige pur sang op het gebied van de overlevingskunst. Zij heeft een zweepslag, rusteloze benen en haar hart slaat om de haverklap op hol, maar niets weerhoudt haar ervan haar paard te bestijgen en zich ter jacht te begeven. De jacht geeft haar de gelegenheid te netwerken tot in de hoogste kringen; zo mocht ze wijlen Von Lippe Biesterfeld (Bernard) tot haar intimi rekenen.

De Barones voelt zich als een patrijsje in de lucht als zij volle zalen kan toespreken. Zij schrijft haar eigen speeches waarin zij jachttermen gebruikt als metafoor voor de grote vragen des levens.

 

En verder !

De zusjes Blaaskaak, op het toilet is het altijd raak en voeren zij verfrissende gesprekken van kaak tot kaak. Broeder Braadslee, en vele anderen andere rolfiguren vervullen graag een aanjaagfunctie, of dragen een steentje bij om de sfeer te verlevendigen vanuit direct en interactief kontact met het publiek.

U kunt ze boeken via telefoon 020-4639695
of mail info@PleegTheater.nl