Functie: zuster lichtbakSpeler en trainer

Ik werk  vanaf 1996 voor het PleegTheater.  Na mijn HEAO en Theateropleiding heb ik mij ontwikkeld van speelster tot zangeres, tekstschrijfster, trainster maar ook tot producente.  Soms voel ik mij net een kleine Joop van de Ende. Het optreden van PleegTheater begint met het eerste contact met de klant, om van daaruit te komen tot een succesvolle ‘productie op maat’. En dat ziet er telkens weer anders uit, het zijn vaak unieke optredens.  Zo hebben we in twee dagen 350 zorgprofessionals via spel  en workshops theatraal ondergedompeld in het thema “Belevingsgerichte Zorg”. Maar vaak is het ook kleinschaliger, bijvoorbeeld medewerkers ludiek confronteren met hun hygiëne op de werkvloer of een ontroerende afscheidsworkshop van een teamleider die dit cadeau geeft aan haar team waar zij lange tijd mee heeft samen gewerkt. Het samenwerken met al die diverse mensen uit de zorg die dagelijks garant willen staan voor kwalitatief hoogwaardige zorg, en daar vanuit mijn vak een leerzame, theatrale bijdrage aan leveren, is wat mij drijft. Het liefste een bijdrage die een lach en een traan oplevert!