Curewerkwijze
Het PleegTheater levert maatwerkproducties op locatie voor medewerkers uit de zorgsector. De cure-tak van de zorgsector is daarbij onze voornaamste doelgroep. Wij worden geboekt door ondernemingsraden en patiëntenverenigingen, maar ook door individuele zorgprofessionals.
Het PleegTheater begeleidt veranderprocessen door een ludieke en theatrale bijdrage te leveren aan symposia of congressen. Ook worden er intieme optredens gemaakt voor kleine groepen. Ieder optreden start vanuit de vraagstelling van de opdrachtgever. Dit resulteert in doeltreffende en interactieve (muziek)theatervoorstellingen. De mogelijkheden voor onze optredens op maat vindt u hier.

Care
Voor optredens binnen care-instellingen werkt het PleegTheater samen met zusterorganisatie Theater Veder. Theater Veder is gespecialiseerd in het maken van contact met kwetsbare mensen middels theater, zang en poëzie. Klik hier voor de mogelijkheden voor opdrachten op maat binnen de care.

Mantelzorgers
Ook mantelzorgers, familieleden en andere verzorgenden kunnen voor een optreden terecht bij het PleegTheater. Wij hebben een speciaal aanbod voor Alzheimercafé’s, familie-avonden in zorginstellingen en mantelzorgbijeenkomsten.
Of u nou behoefte heeft aan theoretische informatie, praktische handvatten, inspiratie, een bijeenkomst met gelijkgezinden of gewoon een leuke avond uit? Bij PleegTheater kunt op basis van uw eigen wensen een programma samenstellen voor een mantelzorgdag. Om u te oriënteren kunt u even bellen of mailen.